Coltunasii cu branza sunt extrem de deliciosi. Contin faina, oua, lapte, branza de vaci, unt, smantana si marar tocat.
Coltunasii cu branza sunt extrem de deliciosi. Contin faina, oua, lapte, branza de vaci, unt, smantana si marar tocat. Se amesteca ingredientele pentru aluat si se framanta bine. Se imparte apoi in doua si se intind 2 foi care se imparte in patrate. Se pune pe fiecare patrat cate o lingurita de branza frecata cu unt si putin marar tocat. Se indoaie coltul si se lipeste marginea. Se asaza coltunasii pe un blat de lemn, peste care se presara putina faina. Se pune un vas cu apa si sare pe foc, iar cand da in clocot, se pun coltunasii. Cand incep sa se ridice la suprafata, se ia vasul de pe foc si se scot coltunasii.
Se servesc calzi.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii