Acesti coltunasi sunt delicioasi si numai buni de servit ca aperitiv. Se prepara din aluat de pizza, branza si praz.
Acesti coltunasi cu branza si praz sunt delicioasi si numai buni de servit ca aperitive rapide. Se intinde aluatul de pizza si se taie in patrate. Se spala prazul, se fierbe cateva minute, apoi se taie fin. Se taie branza cubulete. Se ametseca intr-un vas branza cu prazul, apoi se imparte amestecul uniform in cubulete pe patratele de aluat taiate. Se indoaie coltunasii si se apasa bine marginile. Se prajesc in ulei fierbinte pana cand devin aurii.
Coltunasii cu branza si praz se servesc calzi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii