Crema de branza cu verdeturi este o reteta culinara potrivita a fi servita ca si aperitiv. Adaptata, poate fi servita cu succes si copiilor.
Crema de branza cu verdeturi se prepara astfel: daca nu am luat mazare la borcan, pe cea cruda trebuie sa o punem la fiert in apa cu sare, si se lasa la racit dupa ce a fiert. Untul se freaca spuma, adaugam smantana, si la urma branza de vaci pasata. Punem verdeata tocata, ceapa verde tocata, iar la final mazarea.
O puteti prezenta in nenumarate feluri, mai jos o sugestie pentru un aperitiv de Craciun:
Crema de branza se aseaza dupa preferinte si se serveste in boluri ca aperitiv.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii