Crema de branza de vaci

Aceasta crema de branza constituie un aperitiv foarte gustos. Se prepara din smantana, branza de vaci si condimente.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Crema de branza de vaci

Ingrediente

  • 250 gr branza de vaci
  • 100 gr smantana
  • 1 ceapa
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • boia

Mod de preparare

Se freaca branza cu smantana, ceapa tocata marunt si usturoiul pisat. Se condimenteaza cu sare, chimen si boia.


Se serveste ca aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci