Acest aperitiv este foarte delicios. Pentru a prepara crochete cu cascaval avem nevoie de cartofi, cascaval ras, faina, ou si ulei.
Acest aperitiv este foarte delicios. Pentru a prepara crochete cu cascaval avem nevoie de cartofi, cascaval ras, faina, ou si ulei. Cartofii se pun la fiert in apa rece si cind sint gata se scot si se curata. Se sfarama cu furculita, se adauga cascavalul ras si oul crud, se sareaza si se pipereaza. Se fac crochete care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Se servesc fierbinti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii