Acest aperitiv este foarte delicios. Pentru a prepara crochete cu cascaval avem nevoie de cartofi, cascaval ras, faina, ou si ulei.
Acest aperitiv este foarte delicios. Pentru a prepara crochete cu cascaval avem nevoie de cartofi, cascaval ras, faina, ou si ulei. Cartofii se pun la fiert in apa rece si cind sint gata se scot si se curata. Se sfarama cu furculita, se adauga cascavalul ras si oul crud, se sareaza si se pipereaza. Se fac crochete care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.
Se servesc fierbinti.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii