Am gasit o metoda inedita de a gati placinta cu branza si anume, folosind aparatul multifunctional Express Cooker despre care gasiti detalii aici.
Se amesteca branza, smantana si ouale pana se formeaza o compozitie omogena.
Foietajul se imparte in doua.
Se tapeteaza fundul vasului de gatit cu ulei si faina, se pune prima parte de foietaj, apoi compozitia si la final foietajul ramas. Se recomanda sa se intepe putin aluatul deasupra.
Se inchide capacul, se pune aparatul in priza, se apasa butonul „Prajituri" si se lasa pana la sfarsitul programului.
Avertisment:
Ridicati capacul in timpul sau dupa prepararea mancarii cu mare atentie, avand grijă la aburul fierbinte.
Serveste placinta cu branza ca aperitiv sau ca si gustare. O poti pregati si cu alte umpluturi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii