Intai fierbem o portie de galuste ca in reteta de pregatire a galustelor. Dupa aceea sfaramam 200 g de branza de oaie, si o presaram peste galustele i
Intai fierbem o portie de galuste ca in reteta de pregatire a galustelor. Dupa aceea sfaramam 200 g de branza de oaie, si o presaram peste galustele incalzite portionate pe farfurii. Se servesc calde. Inainte de servire se stropesc cu smantana incalzita. Se tin la frigider. Unii amesteca in untura si o lingura de marar tocat, inainte de pune galustele in farfurii. Este mai gustos daca folosim in loc de ulei, 30 g de unt topit.
Un alt mod de prepare este sa amestece 50 g din branza de oi in aluat, apoi galustele fierte se pun intr-un vas termo-rezistent . Restul de branza se presara deasupra, se stropeste cu smantana, se pune in cuptor preincalzit si se coace la foc mediu.
Alte retete recomandate
Turta dulce
Prajituri de casa
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaPentru că la începutul acestei toamne am pregătit niște roșii deshidratate, în ulei, le-am testat gustul în niște...
Cosulete aperitiv din aluat foietaj cu rosii deshidratate, gogosari, carnati si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO combinatie de arome si texturi surprinzator de buna, cu parfum de toamna.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiRogolah este o reteta culinara minunata de cornulete foarte fragede, umplute cu nuca si scortisoara. Cornuletele se pot umple...
Rogolah, cornulete foarte fragedeUn aperitiv cu castraveti murati deliciosi
Cordon bleu cu castraveti muratiDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii