Intai fierbem o portie de galuste ca in reteta de pregatire a galustelor. Dupa aceea sfaramam 200 g de branza de oaie, si o presaram peste galustele i
Intai fierbem o portie de galuste ca in reteta de pregatire a galustelor. Dupa aceea sfaramam 200 g de branza de oaie, si o presaram peste galustele incalzite portionate pe farfurii. Se servesc calde. Inainte de servire se stropesc cu smantana incalzita. Se tin la frigider. Unii amesteca in untura si o lingura de marar tocat, inainte de pune galustele in farfurii. Este mai gustos daca folosim in loc de ulei, 30 g de unt topit.
Un alt mod de prepare este sa amestece 50 g din branza de oi in aluat, apoi galustele fierte se pun intr-un vas termo-rezistent . Restul de branza se presara deasupra, se stropeste cu smantana, se pune in cuptor preincalzit si se coace la foc mediu.
Alte retete recomandate
Turta dulce
Prajituri de casa
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii