Se zdrobeste branza cu mana sau se da pe razatoare,apoi se amesteca cu smantana si untul. Se curata, se spala si se toaca ceapa cat mai fin. Peste pas
Se zdrobeste branza cu mana sau se da pe razatoare,apoi se amesteca cu smantana si untul.
Se curata, se spala si se toaca ceapa cat mai fin.
Peste pasta de branza se pune ceapa tocata si se condimenteaza cu chimen, boia si sare dupa gust.
Se amesteca bine. Din pasta rezultata se modeleaza cu doua linguri un fel de galuste care se pun pe platou si se decoreaza dupa dorinta.
Pofta buna!
Reteta Obatzda-aperitiv a fost propusa de Carmen T. pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive cu branza gasiti aici:
Placinta taraneasca cu branza,
Pateuri rapide cu sunca si crema de branza,
Placinta invartita cu branza
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii