Pasta italiana

Aceasta pasta se prepara usor din unt, branza de vaci, ulei de masline, cascaval, sardele si condimente. Este un aperitiv delicios.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr unt
  • 300 gr branza de vaci
  • 50 gr arpagic
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 gr cascaval
  • 60 gr sardele
  • boia
  • piper

Mod de preparare

Se freaca untul spuma si se amesteca cu sardelele zdrobite cu furculita, cu branza de vaci, cascavalul ras, uleiul, sarea, piperul si boiaua. Se adauga arpagicul tocat marunt si se amesteca bine.


Se aseaza pe un platou si se decoreaza cu masline si arpagic.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftele
Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori