Pasta italiana

Aceasta pasta se prepara usor din unt, branza de vaci, ulei de masline, cascaval, sardele si condimente. Este un aperitiv delicios.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr unt
  • 300 gr branza de vaci
  • 50 gr arpagic
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 gr cascaval
  • 60 gr sardele
  • boia
  • piper

Mod de preparare

Se freaca untul spuma si se amesteca cu sardelele zdrobite cu furculita, cu branza de vaci, cascavalul ras, uleiul, sarea, piperul si boiaua. Se adauga arpagicul tocat marunt si se amesteca bine.


Se aseaza pe un platou si se decoreaza cu masline si arpagic.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftele
Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci