Aceasta pasta se prepara usor din unt, branza de vaci, ulei de masline, cascaval, sardele si condimente. Este un aperitiv delicios.
Se freaca untul spuma si se amesteca cu sardelele zdrobite cu furculita, cu branza de vaci, cascavalul ras, uleiul, sarea, piperul si boiaua. Se adauga arpagicul tocat marunt si se amesteca bine.
Se aseaza pe un platou si se decoreaza cu masline si arpagic.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftele
Ciuperci la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii