Din faina,drojdie,lapte,unt,1 ou,zahar,se face o coca, se pune la dospit. Se intinde cu sucitorul o foaie ,se taie in patrate de 14-15 cm. Brinza +mar
Din faina,drojdie,lapte,unt,1 ou,zahar,se face o coca, se pune la dospit.
Se intinde cu sucitorul o foaie ,se taie in patrate de 14-15 cm.
Brinza +mararul tocat+1 ou se amesteca .
Se pune compozitia pe buc.de coca ,se unesc la 4 colturi si se lipeste.
Se lasa la crescut 1 ora.Se ung cu ou si se coc la foc potrivit.
Pofta buna!
Reteta Pateu cu branza a fost propusa de perte pe forum culinar.ro
Alte retete de pateuri gasiti aici:
Pateuri, aperitive rapide,
Pateuri rapide cu sunca si crema de branza,
Pateuri cu ricotta si spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii