Rulada cu branza este un aperitiv rece delicios, potrivit pentru petrecere sau orice ocazie festiva.
Mixam albusurile spuma cu un praf de sare dupa care adaugam galbenusurile, mixand dupa fiecare, iaurtul, pasta de ardei, uleiul, laptele si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana se rumeste frumos. Cand este gata o rulam cu hartia de copt dupa care o lasam sa se raceasca putin.
Intre timp pregatim umplutura: amestecam branza cu smantana, ardeiul tocat, ceapa verde tocata, sare dupa gust.
Desfacem rulada si intindem umplutura deasupra asezam sunca si rulam din nou.
O invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore.
http://shabbychicshop.ro/dulap-chei-perete/481-dulap-chei-perete-ghiveci-cu-flori.html
Rulada aperitiv cu branza se serveste rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii