Rulada cu cascaval Delaco Sofia

Pentru a prepara o rulada gustoasa cu cascaval Sofia de la Delaco, incepem prin a topi untul si adaugand praful de sare. Acest aperitiv rapid si festiv cu branza este potrivit pentru orice masa de sarbatori.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu cascaval Delaco Sofia

Ingrediente

  • serif;>1 pachet de unt
  • serif;>4 liguri de faina
  • serif;>sare
  • serif;>200 ml lapte
  • serif;>4 oua
  • serif;>300 grame cascaval Delaco Sofia
  • serif;>200 ml smantana.

Mod de preparare

Pentru a prepara o rulada gustoasa cu cascaval Sofia de la Delaco, incepem prin a topi untul si adaugand praful de sare. Treptat se pune cate o lingura de faina si se amesteca încontinuu. Se adauga laptele, treptat, pana se incorporeaza bine. Apoi se ia vasul de pe foc si se pun cele 4 oua, unul cate unul pana cand se absorb bine in compozitie.

Aceasta compozitie se toarna intr-o tava tapetata cu unt si faina si se pune la cuptor timp de 20 de minute, pentru a se rumeni frumos.

Se scoate apoi blatul si se ruleaza cu ajutorul unui prosop umed, lasandu-se 5-10 minute. Se deruleaza pe o folie de celofan si se rade pe deasupra cascaval si se stropeste cu smantana. Se ruleaza din nou, se leaga capetele, presandu-se rulada obtinuta cu ceva greu.


Rulada cu cascaval se pastreaza peste noapte in frigider si se serveste felii, ca aperitiv rece .

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel, reteta video

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Hummus cu leurda si lipii de casa

Hummus cu leurda si lipii de casa

Pentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...

Hummus cu leurda si lipii de casa
Indiene cu piersici si mascarpone

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Indiene cu piersici si mascarpone
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu pere si crema de branza
1
Prajituri

Prajitura cu pere si crema de branza

Cu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...

Prajitura cu pere si crema de branza
Salata de boeuf de post
2
Salate de legume

Salata de boeuf de post

Este o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare

Salata de boeuf de post
Prajitura cu spuma caramel
3
Prajituri

Prajitura cu spuma caramel

Prajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...

Prajitura cu spuma caramel
Prajitura cu cirese
4
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.

Prajitura cu cirese
Mancarica de galbiori cu smantana
5
Mancaruri cu legume

Mancarica de galbiori cu smantana

O mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.

Mancarica de galbiori cu smantana
Parteneri
Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie
Bucataras.RO

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

A venit vara, iar deserturile la pahar sunt vedete la noi! Sunt week-end-uri in care gatesc mai mult si nu mai am chef de...

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj