Pentru a prepara o rulada gustoasa cu cascaval Sofia de la Delaco, incepem prin a topi untul si adaugand praful de sare. Acest aperitiv rapid si festiv cu branza este potrivit pentru orice masa de sarbatori.
Pentru a prepara o rulada gustoasa cu cascaval Sofia de la Delaco, incepem prin a topi untul si adaugand praful de sare. Treptat se pune cate o lingura de faina si se amesteca încontinuu. Se adauga laptele, treptat, pana se incorporeaza bine. Apoi se ia vasul de pe foc si se pun cele 4 oua, unul cate unul pana cand se absorb bine in compozitie.
Aceasta compozitie se toarna intr-o tava tapetata cu unt si faina si se pune la cuptor timp de 20 de minute, pentru a se rumeni frumos.
Se scoate apoi blatul si se ruleaza cu ajutorul unui prosop umed, lasandu-se 5-10 minute. Se deruleaza pe o folie de celofan si se rade pe deasupra cascaval si se stropeste cu smantana. Se ruleaza din nou, se leaga capetele, presandu-se rulada obtinuta cu ceva greu.
Rulada cu cascaval se pastreaza peste noapte in frigider si se serveste felii, ca aperitiv rece .
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii