Rulada cu crema de spanac este o delicioasa reteta de aperitiv cu crema de branza si spanac, un aperitiv deosebit perfect pentru orice ocazie festiva.
pregatirea ruladei:
ouale se bat cu maslinele taiate si cascavalul ras,punem praful de copt,iar intr o tava unsa cu putin ulei ,punem hartie de copt,turnam compozitia si dam la cuptorul incins cca 10 minute,cand este gata se scoate tava,luam rulada si o rulam foarte bine stransa(ptr a ramane la racire ca o rulada), se lasa la rece, iar intre timp pregatim crema de spanac.
pregatire crema de spanac:
spanacul se lasa la dezghetat si se pune la scurs,dupa care il dam prin blender ,curatam usturoiul,il spal am si il trecem prin blender,crema de branza si smantana se incortoreaza si se amesteca bine cu spanacur,adaugam sare dupa gust,si intindem pe foaia de rulada,se strange bine ,se pune in folie si lasam la rece (ptr a se putea felia bine)cca 30 min ,dupa care se feliaza si se poate servi.
POFTA BUNA!
Rulada cu crema de spanac se serveste ca si aperitiv.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii