Rulada cu crema de spanac

Rulada cu crema de spanac este o delicioasa reteta de aperitiv cu crema de branza si spanac, un aperitiv deosebit perfect pentru orice ocazie festiva.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu crema de spanac

Ingrediente

  • 5 oua
  • 5 “cuiburi “spanac
  • 100 gr cascaval
  • 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco
  • sare
  • 2 linguri masline fara sambure
  • piper rasnita Kotanyi
  • 1 praf copt
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare

pregatirea ruladei:

ouale se bat cu maslinele taiate si cascavalul ras,punem praful de copt,iar intr o tava unsa cu putin ulei ,punem hartie de copt,turnam compozitia si dam la cuptorul incins cca 10 minute,cand este gata se scoate tava,luam rulada si o rulam foarte bine stransa(ptr a ramane la racire ca o rulada), se lasa la rece, iar intre timp pregatim crema de spanac.

pregatire crema de spanac:

spanacul se lasa la dezghetat si se pune la scurs,dupa care il dam prin blender ,curatam usturoiul,il spal am si il trecem prin blender,crema de branza si smantana se incortoreaza si se amesteca bine cu spanacur,adaugam sare dupa gust,si intindem pe foaia de rulada,se strange bine ,se pune in folie si lasam la rece (ptr a se putea felia bine)cca 30 min ,dupa care se feliaza si se poate servi.



POFTA BUNA!


Rulada cu crema de spanac se serveste ca si aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Galuste cu prune

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Ghiveci calugaresc de vinete

Ghiveci calugaresc de vinete

preparat de post

Ghiveci calugaresc de vinete
Musaca greceasca de vinete

Musaca greceasca de vinete

Musacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...

Musaca greceasca de vinete
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Floare de Colt
1
Prajituri

Prajitura Floare de Colt

Prajitura Floare de colt este o reteta de prajitura cu doua tipuri de creme si fructe, o prajitura delicioasa pe masura...

Prajitura Floare de Colt
Lichior de bere de casa
2
Lichioruri

Lichior de bere de casa

Pentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.

Lichior de bere de casa
Mutabal
3
Salate de legume

Mutabal

Sunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...

Mutabal
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
4
Aperitive cu oua

Aperitiv - Oua umplute cu avocado

Oua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...

Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Amandina insiropata cu cafea
5
Prajituri

Amandina insiropata cu cafea

Amandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...

Amandina insiropata cu cafea
Parteneri
Rulada cu sunca si branza de capra
Bucataras.RO

Rulada cu sunca si branza de capra

A iesit o rulada asa de buna cu un blat moale, completat cu branza si sunca, ce mai, perfecta pentru masa de Revelion!

Rulada cu sunca si branza de capra
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Placinta cu prune (Mosocoarna)
ReteteCulinare.RO

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia