Rulada cu crema de spanac este o delicioasa reteta de aperitiv cu crema de branza si spanac, un aperitiv deosebit perfect pentru orice ocazie festiva.
pregatirea ruladei:
ouale se bat cu maslinele taiate si cascavalul ras,punem praful de copt,iar intr o tava unsa cu putin ulei ,punem hartie de copt,turnam compozitia si dam la cuptorul incins cca 10 minute,cand este gata se scoate tava,luam rulada si o rulam foarte bine stransa(ptr a ramane la racire ca o rulada), se lasa la rece, iar intre timp pregatim crema de spanac.
pregatire crema de spanac:
spanacul se lasa la dezghetat si se pune la scurs,dupa care il dam prin blender ,curatam usturoiul,il spal am si il trecem prin blender,crema de branza si smantana se incortoreaza si se amesteca bine cu spanacur,adaugam sare dupa gust,si intindem pe foaia de rulada,se strange bine ,se pune in folie si lasam la rece (ptr a se putea felia bine)cca 30 min ,dupa care se feliaza si se poate servi.
POFTA BUNA!
Rulada cu crema de spanac se serveste ca si aperitiv.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii