Un aperitiv care arata bine, se face usor si are un gust delicat. Acest preparat este perfect pentru a fi pus pe un platou de aperitive.
Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic .
Punem vasul pe foc si lasam sa se incalzeasca pana cand cascavalul devine foarte maleabil. Intre timp taiem ardeiul, maslinele si rosiile marunt .
Pe masa de lucru scoatem cascavalul cu atentie sa nu ne ardem din ambalaj/punga si il intindem rapid cu un sucitor. Il indem subtire. Il ungem cu crema de branza, presaram deasupra frunzele de spanac, ardeiul taiat marunt, rosiile uscate si maslinele.
Rulam cascavalul cat mai strans, infasuram intr-o folie alimentara si dam la frigider. Se taie in felii de grosimea unui deget si se serveste.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii