Un aperitiv care arata bine, se face usor si are un gust delicat. Acest preparat este perfect pentru a fi pus pe un platou de aperitive.
Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic .
Punem vasul pe foc si lasam sa se incalzeasca pana cand cascavalul devine foarte maleabil. Intre timp taiem ardeiul, maslinele si rosiile marunt .
Pe masa de lucru scoatem cascavalul cu atentie sa nu ne ardem din ambalaj/punga si il intindem rapid cu un sucitor. Il indem subtire. Il ungem cu crema de branza, presaram deasupra frunzele de spanac, ardeiul taiat marunt, rosiile uscate si maslinele.
Rulam cascavalul cat mai strans, infasuram intr-o folie alimentara si dam la frigider. Se taie in felii de grosimea unui deget si se serveste.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii