Rulada de cascaval

Un aperitiv care arata bine, se face usor si are un gust delicat. Acest preparat este perfect pentru a fi pus pe un platou de aperitive.

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Rulada de cascaval

Ingrediente

  • 200 g cascaval (eu am folosit emmentaler)
  • cateva frunze de spanac
  • 1/2 ardei rosu
  • masline negre sau verzi fara samburi
  • 4 bucati rosii uscate la soare
  • 2 linguri de crema de branza

Mod de preparare

Intr-un vas mare cu apa punem cascavalul in amabalaj sau pus intr-o punga de copt inchisa ermetic .

Punem vasul pe foc si lasam sa se incalzeasca pana cand cascavalul devine foarte maleabil. Intre timp taiem ardeiul, maslinele si rosiile marunt .

Pe masa de lucru scoatem cascavalul cu atentie sa nu ne ardem din ambalaj/punga si il intindem rapid cu un sucitor. Il indem subtire. Il ungem cu crema de branza, presaram deasupra frunzele de spanac, ardeiul taiat marunt, rosiile uscate si maslinele.

Rulam cascavalul cat mai strans, infasuram intr-o folie alimentara si dam la frigider. Se taie in felii de grosimea unui deget si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc