Daca vrei sa servesti aperitive delicioasa, pregateste rulada de cascaval. Aceasta reteta se prepara repede.
Daca vrei sa servesti aperitive delicioasa, pregateste rulada de cascaval. Aceasta reteta se prepara repede. Cascavalul se fierbe 30-35 de minute. Cand este moale, se scurge, se scoate pe planseta de lucru si se intinde in foaie dreptunghiulara. Pana fierbe cascavalul, se pregatesc doua creme: branza topita se freaca cu ceapa tocata marunt si cu 100 g unt. Patrunjelul verde tocat marunt cu sare, piper, oua zdrobite, 100 g unt se freaca de asemenea pana devine crema. Pe marginea mai lunga a foii de cascaval se pune crema de oua, aceasta va fi mijlocul ruladei. Restul foii de cascaval se unge cu crema de branza topita iar deasupra se pun feliile de parizer sau sunca.. Se ruleaza si se pune la frigider 1 – 2 ore.
Se servesc reci.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPoate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii