Rulada tricolora este o reteta de aperitiv deosebit si ca aspect si ca si gust. Este un aperitiv potrivit pentru orice sarbatoare sau ocazie festiva.
Pregatim 3 boluri in care vom face aluaturile,
Aluatul:
-mixam albusurile cu un praf de sare, galbenusurile le mixam cu uleiul, adaugam smantana, faina amestecata cu praful de copt,adaugam ingredientul care ii va da culoarea, albusurile si amestecam cu o lingura.
Repetam operatiunea si pentru celelalte 2 aluaturi.
Intr-o tava de aragaz o tapetam cu hartie de copt, intindem cele 3 compoziti alterand culorile,(eu le-am pus in pungi care le-am taiat varful).
Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea, cca 20-30 min.
Pregatim alta foaie de copt si cand este gata alutul il vom rasturna ,rulam cu ajutorul hartiei de copt si o lasam sa se raceasca.
Umplutura:
-Crema de branza o amestecam cu smantana, mararul tocat, sare, sunca taiata cubulete,
Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata o rulam din nou, o invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore.
http://shabbychicshop.ro/rama-foto/258-rama-foto-lemn-3-parti-.html
Servim rulada tricolora alaturi de alte aperitive.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii