Rulada tricolora

Rulada tricolora este o reteta de aperitiv deosebit si ca aspect si ca si gust. Este un aperitiv potrivit pentru orice sarbatoare sau ocazie festiva.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Rulada tricolora

Ingrediente

  • Aluatul portocaliu:
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 2 linguri faina
  • 1/3 praf de copt
  • 2 linguri sos iutel
  • sare
  • Aluatul galben:
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura smantana
  • 100 g telemea de vaca
  • 1/3 praf de copt
  • Aluatul verde:
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura smantana
  • 1/3 praf de copt
  • 100g spanac(fiert si tocat)
  • sare
  • Umplutura:
  • 300 g crema de branza
  • 100 g smantana
  • sare
  • 1/2 legatura marar verde
  • 100 g sunca de pui

Mod de preparare

Pregatim 3 boluri in care vom face aluaturile,
Aluatul:

-mixam albusurile cu un praf de sare, galbenusurile le mixam cu uleiul, adaugam smantana, faina amestecata cu praful de copt,adaugam ingredientul care ii va da culoarea, albusurile si amestecam cu o lingura.
Repetam operatiunea si pentru celelalte 2 aluaturi.
Intr-o tava de aragaz o tapetam cu hartie de copt, intindem cele 3 compoziti alterand culorile,(eu le-am pus in pungi care le-am taiat varful).
Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea, cca 20-30 min.
Pregatim alta foaie de copt si cand este gata alutul il vom rasturna ,rulam cu ajutorul hartiei de copt si o lasam sa se raceasca.

Umplutura:

-Crema de branza o amestecam cu smantana, mararul tocat, sare, sunca taiata cubulete,
Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata o rulam din nou, o invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore.

http://shabbychicshop.ro/rama-foto/258-rama-foto-lemn-3-parti-.html


Servim rulada tricolora alaturi de alte aperitive.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Drob usor de pui

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Drob usor de pui
Cele mai apreciate rețete
Briose cu afine
1
Retete culinare

Briose cu afine

Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

Briose cu afine
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
2
Cozonac

Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)

Pentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.

Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
Tarta cu mere si scortisoara
3
Tarte

Tarta cu mere si scortisoara

Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...

Tarta cu mere si scortisoara
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
4
Budinci

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
Feijoada - tocana braziliana cu fasole
5
Mancaruri cu carne

Feijoada - tocana braziliana cu fasole

Feijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...

Feijoada - tocana braziliana cu fasole
Parteneri
Cartofi la cuptor (reteta video)
Bucataras.RO

Cartofi la cuptor (reteta video)

Dragii mei, nu stiu cum e la voi, dar la mine cartofii sunt la putere. Sotul meu ii adora pregatiti oricum ar fi. Ii plac...

Cartofi la cuptor (reteta video)
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Altfel de Cozonac cu Nuca
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola