Rulada tricolora este o reteta de aperitiv deosebit si ca aspect si ca si gust. Este un aperitiv potrivit pentru orice sarbatoare sau ocazie festiva.
Pregatim 3 boluri in care vom face aluaturile,
Aluatul:
-mixam albusurile cu un praf de sare, galbenusurile le mixam cu uleiul, adaugam smantana, faina amestecata cu praful de copt,adaugam ingredientul care ii va da culoarea, albusurile si amestecam cu o lingura.
Repetam operatiunea si pentru celelalte 2 aluaturi.
Intr-o tava de aragaz o tapetam cu hartie de copt, intindem cele 3 compoziti alterand culorile,(eu le-am pus in pungi care le-am taiat varful).
Dam tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea, cca 20-30 min.
Pregatim alta foaie de copt si cand este gata alutul il vom rasturna ,rulam cu ajutorul hartiei de copt si o lasam sa se raceasca.
Umplutura:
-Crema de branza o amestecam cu smantana, mararul tocat, sare, sunca taiata cubulete,
Desfacem rulada si intindem crema de branza pe toata suprafata o rulam din nou, o invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore.
http://shabbychicshop.ro/rama-foto/258-rama-foto-lemn-3-parti-.html
Servim rulada tricolora alaturi de alte aperitive.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii