Rulouri cu mozzarella si legume

Rulourile cu mozzarela si legume sunt delicioase si aspectuoase, pot fi pregatite cu succes ca aperitive de vara sau aperitive festive.

Complexitate
redusa
Rulouri cu mozzarella si legume

Ingrediente

  •  
  • Times
  • serif; font-size: 10px;>300 g mozzarella Granarolo (se recomanda utilizarea mozzarella Granarolo 100g
  • in zer sau mozzarella Granarolo mini 1kg)
  • Times
  • serif; font-size: 10px;> 1 ardei gras rosu
  • Times
  • serif; font-size: 10px;> 1 ardei gras galben
  • Times
  • serif; font-size: 10px;> 1 dovlecel
  • Times
  • serif; font-size: 10px;> 1 vanata
  • Times
  • serif; font-size: 10px;> 3-4 fire de busuioc proaspat
  • Times
  • serif; font-size: 10px;> 2 linguri de otet balsamic
  • Times
  • serif; font-size: 10px;>4 linguri de ulei de masline
  • Times
  • serif; font-size: 10px;>Seminte de pin
  • Times
  • serif; font-size: 10px;>Piper
  • Times
  • serif; font-size: 10px;> 
  • Times
  • serif; font-size: 10px;>

Mod de preparare

 

  1. Ardeii se coc, se curata de pielita exterioara si se taie fasii late de 3 cm.
  2. Vanata si dovlecelul se feliaza si se coc pe gratar 2-3 minute.
  3. Se ruleaza cubulete de mozzarella in fasiile de legumele coapte.
  4. Se aseaza in mod egal pe 2 farfurii.
  5. Se prepara un dressing amestecand intr-un castronel otetul impreuna cu uleiul de masline, sare, piper.
  6. Se stropesc legumele cu mozzarella cu dressingul preparat anterior.


Deasupra se presara semintele de pin, piper proaspat macinat si busuiocul tocat marunt.


Rulourile cu mozzarela si legume se servesc proaspete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Friptura de miel in vin

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Drob de miel

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Drob de miel
Cele mai apreciate rețete
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
1
Aperitive cu branza

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau

Bucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...

Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la Vascau
Mosocoarna cu prune
2
Prajituri

Mosocoarna cu prune

Este o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.

Mosocoarna cu prune
Prajitura Tosca
3
Retete de Pasti

Prajitura Tosca

O prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.

Prajitura Tosca
Friptura de miel in vin
4
Retete de Pasti

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Friptura de miel in vin
Parteneri
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pasca traditionala cu branza si stafide
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide