Rulouri cu sunca si cascaval

Un aperitiv gustos, cald sau rece, potrivit oricand!

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Rulouri cu sunca si cascaval

Ingrediente

  • 1 ou
  • 50 gr de unt
  • 2 linguri cu mac
  • 4 foi de placintă
  • 12 felii de bacon
  • 12 felii de caşcaval
  • 2 fire de cepă verde

Mod de preparare

Topim untul, la foc mic. Adăugam macul şi amestecăm uşor. Întindem foile de plăcintă (aşezate una peste alta) şi le ungem cu ou bătut. Întindem apoi feliile de bacon şi de caşcaval, presărăm ceapa verde şi rulăm cu grijă. Pentru a nu se desface, prindem ruloul din loc în loc cu scobitori (pe care le scotem după feliere). Tăiem rondele potrivite şi le aşezăm într-o tava de copt. Deasupra adăugăm untul cu mac. Le coacem până ce se rumenesc frumos. Poftă bună! Recomand a se consuma calde. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc