Am taiat discuri o foaie de aluat foietage. Am pus pe fiecare cate o mozzarella. Am inchis pachetelul ,folosind putin galbenus. Am decorat cu stelute
Am taiat discuri o foaie de aluat foietage.
Am pus pe fiecare cate o mozzarella.
Am inchis pachetelul ,folosind putin galbenus.
Am decorat cu stelute taiate din accelasi aluat.
Le-am pus la cuptor 200 grade.
Pofta buna!
Reteta Surpriza cu mozzarella a fost propusa de angelique pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive gasiti aici:
Tomini piemontesi allo speck,
Mozzarella impachetata,
Bruschette cu crema de oua si branza
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii