Tarta alsaciana cu ricotta este o reteta culinara eleganta potrivita pentrun un meniu festiv. Ingredientele retetei sunt: foi placinta, ricotta, mazare.
Tarta alsaciana cu ricotta se prepara astfel: punem mazarea la scurs. Folosindu-ne de maini rupem frunzele de leurda, iar somonul il taiem felii. Asezam foaia de placinta intr-o tava rotunda unsa cu ulei si lasam sa depaseasca marginile tavii. Punem mazarea si feliile de somon. Batem ouale si incorporam ricotta. Dam gust cu sare si ii dam drumul peste mazare su peste. Deasupra pune frunze de chivas si dam la cuptor, la foc moderat, 20 de minute.
Alte retete tarte recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii