Tartine cu branza de vaci si sunca

Pentru tartine cu branza de vaci si sunca pe felii de paine foarte subtiri puneti:- branza de vaci, frecata cu sare, boia dulce, smantana si chimen.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paine
  • branza de vaci
  • boia dulce
  • smantana
  • chimen
  • sunca
  • maioneza
  • masline
  • condimente

Mod de preparare

Pentru tartine cu branza de vaci si sunca pe felii de paine foarte subtiri puneti:- branza de vaci, frecata cu sare, boia dulce, smantana si chimen; -sare, piper si tarhon tocat; - rulouri de sunca, umplute cu maioneza, sustinute cu o scobitoare si decorate cu felii de masline; - sardele din conserva, frecate cu piper, sare, zeama de lamaie, decorate cu felii de lamaie.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc