Aceasta reteta este foarte buna. Pentru a pregati aceste aperitive, putem folosi cascaval sau svaiter.
Aceasta reteta este foarte buna. Pentru a pregati aceste aperitive, putem folosi cascaval sau svaiter. Taiem franzela felii potrivit de groase, care se ung cu unt si se acopera cu felii de cascaval sau svaiter. Se sareaza si se pipereaza, apoi se asaza feliile astfel pregatite intr-o tava unsa cu unt. Tava se introduce in cuptorul cald si se tine douazeci de minute. Se scot din cuptor cind cascavalul s-a inmuiat usor.
Servim imediat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii