Tort din cascaval

Tortul de cascaval este un aperitiv delicios cu sunca. O bucata de cascaval rotund sau patrat se taie pe latime in 6 felii. Se freaca spuma 100 g unt cu putina sare.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O bucata de cascaval rotund sau patrat
  • 100 g unt
  • sare
  • piper si
  • Secretul Gustului
  • 300 g sunca presata

Mod de preparare

Tortul de cascaval este un aperitiv delicios cu sunca. O bucata de cascaval rotund sau patrat se taie pe latime in 6 felii. Se freaca spuma 100 g unt cu putina sare, piper si Secretul Gustului. 300 g sunca presata se taie in 4 felii, iar din feliile de cascaval facem 2 tortulete. Luam o felie de cascaval, o ungem cu putin unt condimentat, peste unt punem o felie de sunca, apoi alta felie de cascaval unsa cu unt, alta felie de sunca si cascaval pe deasupra. Presam bine cu mana, apoi ornam pe deasupra cu unt frecat si masline.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci