Un aperitiv simplu si delicios pentru iubitorii de branzeturi. Se poate face in diferite combinatii de branza, chiar si din branzeturi ramase prin frigider. Eu am combinat branza de capra, cascaval, branza proaspata de vaci, toate de la Delaco. Nucile si fructele merg de minune la acest aperitiv, eu am ales pepene galben, voi puteti sa-l inlocuiti cu struguri daca nu va place sau nu aveti
Cascavalul si telemeaua se dau pe razatoarea cu gauri mici. Se adauga branza de vaci, se amesteca branzeturile cu o spatula. Separat, untul moale se spumeaza cu mixerul. Se adauga branzetuile peste spuma de unt, se amesteca cu spatula, se potriveste de sare si piper. Se adauga nucile macinate nu foarte fin si se amesteca. Se da compozitia la frigider pentru cel putin o ora. Se ia cu o lingurita bucati de compozitie, se modeleaza bilute intre palme, se prinde un cubulet de pepene galben cu o scobitoare de fiecare biluta de branza. Se dau la frigider pana in momentul servirii!! Pentru un aspect si mai frumos, pentru un plus de culoare, puteti sa tavaliti sau sa pudrati bilutele prin paprika, verdeturi taiate fin, nuci sau alte seminte…depinde de gustul vostru si al musafirilor.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii