Pentru urda cu smantana si marar se pune untul intr-un castron si se freaca cu o lingura de lemn. Se adauga urda trecuta prin sita, smantana, sare dupa gust.
Pentru urda cu smantana si marar se pune untul intr-un castron si se freaca cu o lingura de lemn. Se adauga urda trecuta prin sita, smantana, sare dupa gust si se bate bine cu lingura de lemn pana devine ca o crema. La sfirsit se amesteca cu mararul. Se aseaza pe farfuria de servit. Se da forma dorita si se pastreaza timp de 2-3 ore la rece, dupa care se serveste. Cine doreste poate adauga ceapa verde, taiata marunt.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii