Vol-au-vents cu Gorgonzola Cremoso

Vol-au-vents sunt niste aperitive festive ce vin din Franta. Aluatul poate fi pregatit de la baza sau poate fi cumparat, depinde de timpul pe care il ai la dispozitie. Oricum, vol-au-vent cu gorgonzola sunt un aperitiv demn de orice masa de sarbatoare.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Vol-au-vents cu Gorgonzola Cremoso

Ingrediente

  • 150g Gorgonzola Cremoso Galbani
  • 12 bucati de vol-au-vents congelate
  • 50g telina alba
  • 20g miez de nuca
  • 25g radicchio rosie

Mod de preparare

Vol-au-vents se dau la cuptor conform instructiunilor de pe pachet.

Se lasa la racit, apoi se acopera cu Gorgonzola Cremoso si se orneaza o parte cu nuci, alta cu telina taiata in felii fine si o alta cu radicchio.

Farfuria cu vol-au-vents se poate orna cu patrunjel.


Aperitivele vol-au-vents pot fi servite cu orice fel de umplutura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci