Aperitiv cu bacon si cascaval

Se amesteca intai ingredientele solide si apoi lichidele iar la urma am pus drojdia pentru ca fiind instant nu trebuie sa dospeasca inainte de a pune

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Aperitiv cu bacon si cascaval

Ingrediente

  • 250 gr faina
  • 50 gr cascaval ras
  • 100 gr bacon taiat marunt (eu am pus ceafa afumata)
  • 250 ml lapte
  • 50 ml ulei (mi s-a parut mult si am pus doar 30g)
  • 1 ou
  • 1/2 plic praf de drojdie instant
  • 1 lingurita sare (in functie de cat de sarat este cascavalul)
  • piper
  • 1 ou pt uns

Mod de preparare

Se amesteca intai ingredientele solide si apoi lichidele iar la urma am pus drojdia pentru ca fiind instant nu trebuie sa dospeasca inainte de a pune la copt.

Se unge o forma de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina si se da la cuptorul incinspana cand va place culoarea de deasupra si trece "testul scobitorii".

Daca vreti cu 10 min inainte sa-l scoateti il ungeti cu galbenus de ou.
Pofta buna!

Reteta Aperitiv cu bacon si cascaval a fost propusa de Edith pe forum culinar.ro

Alte retete de aperitive gasiti aici:

Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata,

Aperitiv de mozzarella cu ardei rosu,

Muffins cu turban

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori