Se amesteca intai ingredientele solide si apoi lichidele iar la urma am pus drojdia pentru ca fiind instant nu trebuie sa dospeasca inainte de a pune
Se amesteca intai ingredientele solide si apoi lichidele iar la urma am pus drojdia pentru ca fiind instant nu trebuie sa dospeasca inainte de a pune la copt.
Se unge o forma de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina si se da la cuptorul incinspana cand va place culoarea de deasupra si trece "testul scobitorii".
Daca vreti cu 10 min inainte sa-l scoateti il ungeti cu galbenus de ou.
Pofta buna!
Reteta Aperitiv cu bacon si cascaval a fost propusa de Edith pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive gasiti aici:
Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata,
Aperitiv de mozzarella cu ardei rosu,
Muffins cu turban
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO tocăniță clasică, ca la mama acasă cu multă ceapăăă! ;)
Pui cu ceapa, ciuperci si usturoiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii