Aperitiv cu bacon si cascaval

Se amesteca intai ingredientele solide si apoi lichidele iar la urma am pus drojdia pentru ca fiind instant nu trebuie sa dospeasca inainte de a pune

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Aperitiv cu bacon si cascaval

Ingrediente

  • 250 gr faina
  • 50 gr cascaval ras
  • 100 gr bacon taiat marunt (eu am pus ceafa afumata)
  • 250 ml lapte
  • 50 ml ulei (mi s-a parut mult si am pus doar 30g)
  • 1 ou
  • 1/2 plic praf de drojdie instant
  • 1 lingurita sare (in functie de cat de sarat este cascavalul)
  • piper
  • 1 ou pt uns

Mod de preparare

Se amesteca intai ingredientele solide si apoi lichidele iar la urma am pus drojdia pentru ca fiind instant nu trebuie sa dospeasca inainte de a pune la copt.

Se unge o forma de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina si se da la cuptorul incinspana cand va place culoarea de deasupra si trece "testul scobitorii".

Daca vreti cu 10 min inainte sa-l scoateti il ungeti cu galbenus de ou.
Pofta buna!

Reteta Aperitiv cu bacon si cascaval a fost propusa de Edith pe forum culinar.ro

Alte retete de aperitive gasiti aici:

Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata,

Aperitiv de mozzarella cu ardei rosu,

Muffins cu turban

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc