Se taie pieptul de pui in felii, care se bat cu ciocanul din lemn, se sareaza si se pipereaza. Se intinde pe fiecare bucata de carne cate un cubulet d
Se taie pieptul de pui in felii, care se bat cu ciocanul din lemn, se sareaza si se pipereaza. Se intinde pe fiecare bucata de carne cate un cubulet de unt, se presara sare, boia iute, marar tocat foarte marunt si piper si se ruleaza. Se prind rulourile cu o scobitoare, se dau prin faina, ou batut si prin pesmet si se prajesc in uleiul incins. Se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald. Se indeparteaza coaja de la feliile de paine si se taie fiecare in jumatati. Se dau bucatile de paine prin ou batut cu un praf de sare si de piper si se prajesc si ele in ulei. Se orneaza un platou cu frunze de salata, se asaza in mijloc rulourile din piept de pui si pe margine se asaza bucatile de paine.
Se servesc cu diferite salate.
Alte aperitive recomandate
Chiftelute
Ciuperci umplute
Rulada de pui
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii