Se taie pieptul de pui in felii, care se bat cu ciocanul din lemn, se sareaza si se pipereaza. Se intinde pe fiecare bucata de carne cate un cubulet d
Se taie pieptul de pui in felii, care se bat cu ciocanul din lemn, se sareaza si se pipereaza. Se intinde pe fiecare bucata de carne cate un cubulet de unt, se presara sare, boia iute, marar tocat foarte marunt si piper si se ruleaza. Se prind rulourile cu o scobitoare, se dau prin faina, ou batut si prin pesmet si se prajesc in uleiul incins. Se scot pe o farfurie si se pastreaza la cald. Se indeparteaza coaja de la feliile de paine si se taie fiecare in jumatati. Se dau bucatile de paine prin ou batut cu un praf de sare si de piper si se prajesc si ele in ulei. Se orneaza un platou cu frunze de salata, se asaza in mijloc rulourile din piept de pui si pe margine se asaza bucatile de paine.
Se servesc cu diferite salate.
Alte aperitive recomandate
Chiftelute
Ciuperci umplute
Rulada de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii