Se face un aluat din faina, drojdia, sarea si zaharul si se lasa la crescut 30 minute. Se taie feliile de sunca in doua si cascavalul in batonase ( cc
Se face un aluat din faina, drojdia, sarea si zaharul si se lasa la crescut 30 minute. Se taie feliile de sunca in doua si cascavalul in batonase ( cca 4 batonase dintr-o felie de cascaval ). Sunt nevoie de 16 feliute de sunca si 16 batonase de cascaval. Aluatul se taie in patru parti. Se ia apoi o bucata de aluat se intinde ca un cerc si se taie in 4. In fiecare triunghi se pune 1 felie de sunca, se unge cu mustar si se pune batonul de cascaval si se ruleaza de la baza spre varf. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si deasupra se ung cu ou.Se dau la foc potrivit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzIata inca o reteta cu motto-ul "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale". ...
Tajine cu fasole, rosii, masline si Delikat- condimente pentru chiftele
Comentarii