Tai painea felii, la fel si slaninuta. Dintr-o lingura doua de ulei de masline, 2 catei de usturoi pisati si niste ardei iuti maruntiti pregatesti un
Tai painea felii, la fel si slaninuta.
Dintr-o lingura doua de ulei de masline, 2 catei de usturoi pisati si niste ardei iuti maruntiti pregatesti un sos picant.
Ceilalti 2 catei ii tai in jumatati pentru ca iti vor folosi sa freci felia de paine cu ei.
Pe un gratar incins se prajeste painea pe-o parte, apoi se freaca cu cateii de usturoi, se ung cu sosul din ulei, usturoi si ardei iuti, se aseaza o felie de slaninuta si se pune din nou pe gratar ca sa se prajeasca painea si pe partea cealalata si sa se topeasca slaninuta, pana devine sticloasa.
Pofta buna!
Reteta Bruschetta cu Lardo a fost propusa de Blonde pe forum culinar.ro
Alte retete de bruschette gasiti aici:
Bruschette cu trufe,
Bruschette cu crema de oua si branza,
Bruschette

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii