Budinca cu sunca si smantana este un aperitiv cu carne delicios. Ouale se spala. sunca se taie cuburi. Cascavalul se curata de coaja si se rade.
Budinca cu sunca si smantana este un aperitiv cu carne delicios. Ouale se spala. sunca se taie cuburi. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina si pesmetul se cern. Laptele se fierbe si se raceste. intr-un vas se topeste margarina (150 g), apoi se adauga faina dizolvata in lapte, sare si piper. Compozitia se fierbe pana se ingroasa, amestecand continuu, pentru a nu se forma cocoloase. Se raceste si se adauga ouale batute, sunca si cascavalul. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet. Deasupra se toarna smantana si se introduce la cuptor pentru cca 40 de minute. Se raceste putin, apoi se portioneaza.
Budinca cu sunca si smantana se serveste calda.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii