Budinca cu sunca si smantana este un aperitiv cu carne delicios. Ouale se spala. sunca se taie cuburi. Cascavalul se curata de coaja si se rade.
Budinca cu sunca si smantana este un aperitiv cu carne delicios. Ouale se spala. sunca se taie cuburi. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina si pesmetul se cern. Laptele se fierbe si se raceste. intr-un vas se topeste margarina (150 g), apoi se adauga faina dizolvata in lapte, sare si piper. Compozitia se fierbe pana se ingroasa, amestecand continuu, pentru a nu se forma cocoloase. Se raceste si se adauga ouale batute, sunca si cascavalul. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu pesmet. Deasupra se toarna smantana si se introduce la cuptor pentru cca 40 de minute. Se raceste putin, apoi se portioneaza.
Budinca cu sunca si smantana se serveste calda.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii