Budinca de taitei cu carne

Se fierb taiteii (fara ou) in apa cu sare, 10-15 minute, apoi se strecoara, se clatesc cu apa clada si se lasa sa se scurga bine pe o strecuratoare. S

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 gr. taitei fara ou
  • 100 gr. carne de pasare
  • 1 ou
  • sare
  • 15 gr. unt

Mod de preparare

Se fierb taiteii (fara ou) in apa cu sare, 10-15 minute, apoi se strecoara, se clatesc cu apa clada si se lasa sa se scurga bine pe o strecuratoare. Se amesteca apoi cu carnea tocata si cu untul si se pun intr-un castron la cuptor, in apa calda. Se fierb astfel, pina cind incep sa se rumeneasca deasupra.
Se serveste calda

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci