Am taiat sunca cubulete mici, maslinelor le-am scos samburii si le-am tait pe jumatate, iar gogosarii i-am scurs bine de zeama şi i-am taiat cubulete mici. Branza am dat-o pe razatoarea mica.
1. Am taiat sunca cubulete mici, maslinelor le-am scos samburii si le-am tait pe jumatate, iar gogosarii i-am scurs bine de zeama şi i-am taiat cubulete mici. Branza am dat-o pe razatoarea mica.
2. Am batut albuşurile spuma tare, am adaugat galbenusurile pe rand si faina cernuta cu praful de copt, amestecand usor, de jos in sus. Am dat sunca, maslinele şi gogosarii prin faina si le-am amestecat usor in compozitia de pandispan impreuna cu branza.
3. Am imbracat o tava de cozonac cu hartie de copt si am turnat amestecul. Am introdus tava in cuptorul preincalzit pentru o ora, la foc potrivit.
4. Il scoti din tava, desprinzi hartia si-l lasi sa se raceasca. Il tai felii si il servesti.
Checul aperitiv cu sunca se serveste ca si aperitiv ori gustare.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Marianei.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii