Chifle umplute

Rosile se curata de pielita, se taie cubulete, la fel se face cu ceapa si branza, dupa care se amesteca cu carnea tocata. Se adauga oul si celelalte

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Chifle umplute

Ingrediente

  • 200g Carne tocata
  • 50g Gouda(Cascaval)
  • 1 Ceapa
  • 2 Rosii
  • 1 Ou
  • Sare
  • Piper
  • Boia
  • Timian
  • Oregano
  • 1 leg. Patrunjel
  • 4 Castraveti murati
  • 8 Chifle mari

Mod de preparare

Rosile se curata de pielita, se taie cubulete, la fel se face cu ceapa si branza, dupa care se amesteca cu carnea tocata.

Se adauga oul si celelalte ingrediente si se amesteca bine toata compozitia.

Fiecare chifla trebuie sa fie goala inauntru, asa ca li se taie la fiecare cate un capacel( partea de sus ), dupa care cu o furculita mica se scoate tot miezul dinauntru.

Se umple chiflele cu compozitia si se dau la cuptor ca.20-30 minute la 200 grade Celsius.

Mentiuni:

eu fac totdeauna mai multe chifle si le pun in lada frigorifica dupa ce sunt coapte. Asta inseamna ca fac totdeauna compozitia din 2kg de carne tocata, 1 kg rosii, 3-4 oua, 1 Gouda( Cascaval ) intreg si mai multi castraveti murati.


Pofta buna!

Reteta Chifle umplute a fost propusa de Simona E. pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Placinta cu dovlecei

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Placinta cu dovlecei
Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
1
Mancaruri cu ciuperci

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
Parteneri
Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca
Bucataras.RO

Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca

Rulouri din piept de curcan cu ciuperci si sunca
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa