Chifle umplute

Rosile se curata de pielita, se taie cubulete, la fel se face cu ceapa si branza, dupa care se amesteca cu carnea tocata. Se adauga oul si celelalte

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie
Chifle umplute

Ingrediente

  • 200g Carne tocata
  • 50g Gouda(Cascaval)
  • 1 Ceapa
  • 2 Rosii
  • 1 Ou
  • Sare
  • Piper
  • Boia
  • Timian
  • Oregano
  • 1 leg. Patrunjel
  • 4 Castraveti murati
  • 8 Chifle mari

Mod de preparare

Rosile se curata de pielita, se taie cubulete, la fel se face cu ceapa si branza, dupa care se amesteca cu carnea tocata.

Se adauga oul si celelalte ingrediente si se amesteca bine toata compozitia.

Fiecare chifla trebuie sa fie goala inauntru, asa ca li se taie la fiecare cate un capacel( partea de sus ), dupa care cu o furculita mica se scoate tot miezul dinauntru.

Se umple chiflele cu compozitia si se dau la cuptor ca.20-30 minute la 200 grade Celsius.

Mentiuni:

eu fac totdeauna mai multe chifle si le pun in lada frigorifica dupa ce sunt coapte. Asta inseamna ca fac totdeauna compozitia din 2kg de carne tocata, 1 kg rosii, 3-4 oua, 1 Gouda( Cascaval ) intreg si mai multi castraveti murati.


Pofta buna!

Reteta Chifle umplute a fost propusa de Simona E. pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori