Carnea de pui dezosata se toaca si se amesteca cu soia, care in prealabil a fost inmuiata si lasata la scurs. Se adauga, de asemenea, painea inmuiata,
Carnea de pui dezosata se toaca si se amesteca cu soia, care in prealabil a fost inmuiata si lasata la scurs. Se adauga, de asemenea, painea inmuiata, albusurile de ou, ceapa tocata si calita in ulei, usturoiul zdrobit, patrunjelul tocat marunt si condimentele: sare, maghiran, cimbru, boia de ardei.
Pasta se va adauga cu atentie intr-o tava in forma de bara unsa cu ulei si presarata cu pesmet. Se prajeste la foc mediu. (Daca nu ai o tava, se modeleaza pasta, se unge cu ulei, se presara cu pesmet si se prajeste intr-o tigaie invelita intr-o folie de aluminiu.
Alte aperitive :
Ardei copti
Musaca de vinete
Dovlecei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii