Carnea de pui dezosata se toaca si se amesteca cu soia, care in prealabil a fost inmuiata si lasata la scurs. Se adauga, de asemenea, painea inmuiata,
Carnea de pui dezosata se toaca si se amesteca cu soia, care in prealabil a fost inmuiata si lasata la scurs. Se adauga, de asemenea, painea inmuiata, albusurile de ou, ceapa tocata si calita in ulei, usturoiul zdrobit, patrunjelul tocat marunt si condimentele: sare, maghiran, cimbru, boia de ardei.
Pasta se va adauga cu atentie intr-o tava in forma de bara unsa cu ulei si presarata cu pesmet. Se prajeste la foc mediu. (Daca nu ai o tava, se modeleaza pasta, se unge cu ulei, se presara cu pesmet si se prajeste intr-o tigaie invelita intr-o folie de aluminiu.
Alte aperitive :
Ardei copti
Musaca de vinete
Dovlecei umpluti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii