Chiftelele bavareze cu bere sunt un aperitiv gustos. Carnea trebuie lasata peste noapte la frigider, pentru ca aromele sa se imbine.
Daca nu ai tocate costitele de porc, ingheata prima data carnea inainte sa o macini, iti va fi mai usor. Pune carnea tocata fin intr-un bol. Adauga salvia impreuna cu celelalte 5 ingrediente, si adauga o patrime din cantitatea de bere. Acopera amestecul si lasa-l in frigider peste noapte. Aromele se vor intrepatrunde pentru un gust delicios.
Formeaza chiftelute din acest amestec si pune-le pe o hartie de copt. Incinge o tigaie pentru prajit, si prajeste chiftelele pana cand sunt rumenite pe partea de jos, aproximativ 5 minute. Adauga jumatate din cantitatea de bere ramasa si mai prajeste pentru 6-7- minute, pana cand berea se evapora.
Curata tigaia si repeta procesul cu restul de chiftele ramase.
Serveste chiftelele bavareze cu paine neagra sau cu un sos pe baza de mustar.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Ideal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeSe pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se omogeniza bine. Se...
Sos „Robert"Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii