Reteta mea preferata de chiftelute.
Pieptul de pui il spalam si il tocam la robot sau il dam prin masina de tocat carne, apoi il punem intr-un bol. Curatam si spalam ciupercile si ceapa, apoi le tocam in robot. Turnam aceasta compozitie peste carne. Adaugam oul, usturoiul pisat bine sau dat prin razatoarea mica, painea scursa bine de apa/lapte, faina, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust. Amestecam bine compozitia. Cu mainile umede, formam chiftelutele, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins, la foc potrivit. Le prajim pana cand se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe un servetel pentru a se absorbi uleiul. Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii