retete de vara
Curatam cartofii, ii spalam si ii dam prin razatoarea mica.
Adaugam 1 lingurita sare deasupra si lasam 5 min (intr-o strecuratoare).
Morcovul il dam prin razatoarea mica.
Intr-un bol mai mare adaugam carnea tocata, morcovul dat prin razatoare, cartofii scursi bine de zeama, ouale, spanacul spalat si uscat bine, usturoiul pisat, grisul si condimente dupa gust.
Amestecam bine pana ce se omogenizeaza, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 30 min.
Cu mainele umede formam chiftelele, asezam pe un platou.
Cand s-a incalzit bine uleiul, prajim chiftlele pe ambele parti pana ce se rumenesc.
Le scoatem pe un servetel absorbant.
Le servim alaturi de garnitura preferata.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paineEste genul de tarte aperitiv pe care le faci in doi timpi si trei miscari, mai ales daca ai musafiri sau pur si simplu vrei...
Tarta aperitiv cu feta, rucola si rosii
Comentarii