retete de vara
Curatam cartofii, ii spalam si ii dam prin razatoarea mica.
Adaugam 1 lingurita sare deasupra si lasam 5 min (intr-o strecuratoare).
Morcovul il dam prin razatoarea mica.
Intr-un bol mai mare adaugam carnea tocata, morcovul dat prin razatoare, cartofii scursi bine de zeama, ouale, spanacul spalat si uscat bine, usturoiul pisat, grisul si condimente dupa gust.
Amestecam bine pana ce se omogenizeaza, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 30 min.
Cu mainele umede formam chiftelele, asezam pe un platou.
Cand s-a incalzit bine uleiul, prajim chiftlele pe ambele parti pana ce se rumenesc.
Le scoatem pe un servetel absorbant.
Le servim alaturi de garnitura preferata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii