retete de vara
Curatam cartofii, ii spalam si ii dam prin razatoarea mica.
Adaugam 1 lingurita sare deasupra si lasam 5 min (intr-o strecuratoare).
Morcovul il dam prin razatoarea mica.
Intr-un bol mai mare adaugam carnea tocata, morcovul dat prin razatoare, cartofii scursi bine de zeama, ouale, spanacul spalat si uscat bine, usturoiul pisat, grisul si condimente dupa gust.
Amestecam bine pana ce se omogenizeaza, acoperim cu folie alimentara si dam la rece 30 min.
Cu mainele umede formam chiftelele, asezam pe un platou.
Cand s-a incalzit bine uleiul, prajim chiftlele pe ambele parti pana ce se rumenesc.
Le scoatem pe un servetel absorbant.
Le servim alaturi de garnitura preferata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaO combinatie delicioasa de zucchini cu stevie intr-un bors acrisor de porc a fost perfect la frigul de afara.
Bors de porc cu stevie si zucchini
Comentarii