Chiftelele cu zacusca sunt un aperitiv foarte gustos. Se prepara din carne tocata, vinete, ceapa, ardei, bulion si condimente.
Ardeii si vinetele se coc, apoi se curate de coaja si se lasa la scurs. Separat, se caleste ceapa, se adauga vinetele, ardeii tocati si se caleste totul 5 minute. Se adauga bulionul, foaia de dafin, sarea si piperul. Separat, se prepara chifetelele, amestecand carnea tocata impreuna cu ceapa tocata marunt, painea inmuiata in apa, patrunjelul tocat, sare, piper. Se formeaza chiftele rotunde, care se prajesc in ulei bine incins.
Chiftelele se garnisesc cu zacusca.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftele
Placinta cu carne
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeEste una din cele mai bune salate de cartofi, perfecta si calda si rece! Mi-a placut enorm, este o salata usoara pentru...
Salata de cartofi noi cu iaurtIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii