Bunatati de Paste
Intr-un bol adaugam carnea, usturoiul pisat, ouale batute, cartofi dati prin razatoarea mica si storsi bine, morcovul dat prin razatoare, patrunjel si condimente dupa gust.
Amestecam bine pana ce se omogenizeaza bine, acoperim cu folie si dam la rece 30 min.
Ceapa o curatam, o spalam si o taiem in doua.
Desprindem cu grija foita cu foita, avand grija sa nu rupem cele 4 foite mai mari.
Formam chiftele de dimensiunea cepei, aproximativ si cu foitele cepei imperechem cate 2 de marime egala.
Fiecare ceapa o invelim cu cate o felie de jambon, sa fie bine stransa.
Chiftele in foi de ceapa le asezam direct in tava cu hartie de copt tapetata sau in forme de briose.
Dam tava la cuptorul incalzit, cca. 25-35 min la 180 grade C.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii