Se pun la tocat carnea, painea inmuiata si ceapa calita. Peste amesteca se adauga oul, piperul, verdeata tocata, sarea si usturoi pisat. Se framanta
Se pun la tocat carnea, painea inmuiata si ceapa calita. Peste amesteca se adauga oul, piperul, verdeata tocata, sarea si usturoi pisat. Se framanta bine si se formeaza mici chiftelute care se presara cu faina si se pun la prajit in ulei incins, pe toate partile.
Se servesc cu pireu de cartofi sau de castane si cu muraturi sau cu sufleu de mere.
Alte retete culinare:
Chiftele Piftie de curcan Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii