Chiftelute din carne de porc cu susan

Se curata si se spala carnea, apoi se taie in bucatele si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu usturoiul pisat, ouale, miezu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g pulpa de porc
  • o franzela
  • o cana de lapte
  • 2 oua
  • 2 capatani de usturoi
  • 2 linguri de seminte de susan
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Se curata si se spala carnea, apoi se taie in bucatele si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu usturoiul pisat, ouale, miezul de paine inmuiat in lapte si stors, verdeata tocata marunt, sare, piper cimbru dupa gust. Se modeleaza chiftelutele, cu mana uda, in forma dorita de sfere sau de discuri. Se dau apoi prin susan si se rumenesc in ulei.
Alte aperitive retete recomandate

Ciuperci umplute

Rulada de pui

Rulada de spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori