Chiftelute grecesti

Piinea se moaie in apa se stoarce si se amesteca cu carnea tocata, patrunjel, ceapa maruntita, ouale si condimente. Se coc chiftelute mici. Cartofii s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g piine veche de o zi
  • o ceapa
  • 500 g carne tocata
  • 3 oua
  • patrunjel tocat
  • 700 g cartofi
  • 250 g rosii mici
  • 5 linguri unt
  • 2 linguri ulei
  • cimbru

Mod de preparare

Piinea se moaie in apa se stoarce si se amesteca cu carnea tocata, patrunjel, ceapa maruntita, ouale si condimente. Se coc chiftelute mici. Cartofii se curata si se rad. Se amesteca cu un ou si o lingura cu virf de faina alba, se condimenteaza si se plamadesc chiftelute mici ,ce se coc pina devin aurii. Chiftelutele din carne se pun peste cele din cartofi. Se orneaza cu rosii si cimbru.
Se servesc pe un platou, asezate peste frunze de salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori