Chiftelute grecesti

Piinea se moaie in apa se stoarce si se amesteca cu carnea tocata, patrunjel, ceapa maruntita, ouale si condimente. Se coc chiftelute mici. Cartofii s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g piine veche de o zi
  • o ceapa
  • 500 g carne tocata
  • 3 oua
  • patrunjel tocat
  • 700 g cartofi
  • 250 g rosii mici
  • 5 linguri unt
  • 2 linguri ulei
  • cimbru

Mod de preparare

Piinea se moaie in apa se stoarce si se amesteca cu carnea tocata, patrunjel, ceapa maruntita, ouale si condimente. Se coc chiftelute mici. Cartofii se curata si se rad. Se amesteca cu un ou si o lingura cu virf de faina alba, se condimenteaza si se plamadesc chiftelute mici ,ce se coc pina devin aurii. Chiftelutele din carne se pun peste cele din cartofi. Se orneaza cu rosii si cimbru.
Se servesc pe un platou, asezate peste frunze de salata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc