Clatitele cu ciuperci sunt aperitive santoase si delicioase. Se taie ciupersile fasiute. Se pune ceapa la calit, se adauga ciupercile si se lasa 15- 20 minute la foc potrivit.
Clatitele cu ciuperci sunt aperitive santoase si delicioase. Se taie ciupersile fasiute. Se pune ceapa la calit, se adauga ciupercile si se lasa 15- 20 minute la foc potrivit, se adauga sare si piper. Se pregateste aluatul de clatite: 2 oua, o lingura ulei, sare, lapte / sifon si faina cat cuprinde. In ciuperci se adauga mararul si un ou batut. Cu aceasta compozitie se umplu clatitele si se ruleaza. Se pun intr-un vas, la cuptor, cu smantana si cascaval deasupra timp de 15 minute.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii