Clatitele cu ciuperci sunt aperitive santoase si delicioase. Se taie ciupersile fasiute. Se pune ceapa la calit, se adauga ciupercile si se lasa 15- 20 minute la foc potrivit.
Clatitele cu ciuperci sunt aperitive santoase si delicioase. Se taie ciupersile fasiute. Se pune ceapa la calit, se adauga ciupercile si se lasa 15- 20 minute la foc potrivit, se adauga sare si piper. Se pregateste aluatul de clatite: 2 oua, o lingura ulei, sare, lapte / sifon si faina cat cuprinde. In ciuperci se adauga mararul si un ou batut. Cu aceasta compozitie se umplu clatitele si se ruleaza. Se pun intr-un vas, la cuptor, cu smantana si cascaval deasupra timp de 15 minute.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii