Se coc clatite obisnuite, cu apa minerala in aluat. Sosul alb: se pune la fiert laptele, oprind citeva linguri in care se dilueaza faina pentru a nu
Se coc clatite obisnuite, cu apa minerala in aluat.
Sosul alb: se pune la fiert laptele, oprind citeva linguri in care se dilueaza faina pentru a nu avea cocoloase. Se toarna in laptele clocotit si se fierbe pina se ingroasa putin. Cind se ia de pe foc se amesteca incet untul. Se incinge uleiul se pune in el praful de curry si se prajesc pe rind bucatile de carne de pui. Dupa ce se scot , se repartizeaza pe fiecare clatita, se pune cite o lingura de sos alb si se pliaza in 2. Se servesc cu putin curry cernut deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii