Se coc clatite obisnuite, cu apa minerala in aluat. Sosul alb: se pune la fiert laptele, oprind citeva linguri in care se dilueaza faina pentru a nu
Se coc clatite obisnuite, cu apa minerala in aluat.
Sosul alb: se pune la fiert laptele, oprind citeva linguri in care se dilueaza faina pentru a nu avea cocoloase. Se toarna in laptele clocotit si se fierbe pina se ingroasa putin. Cind se ia de pe foc se amesteca incet untul. Se incinge uleiul se pune in el praful de curry si se prajesc pe rind bucatile de carne de pui. Dupa ce se scot , se repartizeaza pe fiecare clatita, se pune cite o lingura de sos alb si se pliaza in 2. Se servesc cu putin curry cernut deasupra.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii