Retete de corabioare din piept de pui este usor de preparat. Aveti nevoie de piept de pui, andive si cartofi.
Se spala cartofii, apoi se fierb cu coaja in apa cu sare. Se decojesc si se mixeaza apoi cu un blender. Se adauga putina sare si cateva cubulete de unt. Se omogenizeaza piureul si se pune pe un platou. Pieptul de pui se frige pe un gratar, apoi se asaza corabioara din piept de pui, cu vela formata din andiva, prinsa cu o scobitoare.
Se servesc reci.
Alte aperitive:
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Placinta cu carne

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii