Se amesteca faina cu galbenusurile, untul, sarea si laptele adaugat treptat, apoi se adauga albusurile batute spuma, amestecand usor. Aluatul trebuie
Se amesteca faina cu galbenusurile, untul, sarea si laptele adaugat treptat, apoi se adauga albusurile batute spuma, amestecand usor. Aluatul trebuie sa fie dens ca o crema. Creierul se taie in bucatele, care se introduc in aluat. Cu o lingurita, din compozitia obtinuta, se pun gramajoare in ulei fierbinte si se prajesc.
Se serveste cu sos de rosii.
Alte aperitive:
Rulada cu ciuperci Salata de icre negre Chiftelute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii