Se fierbe creierul si se serveste in aspic fie intreg, fie taiat felii. Se toarna aspic intr-o forma rotunda. Dupa ce s-a racit, se asaza creierul cu
Se fierbe creierul si se serveste in aspic fie intreg, fie taiat felii. Se toarna aspic intr-o forma rotunda. Dupa ce s-a racit, se asaza creierul cu fata in jos, pe aspic. Se toarna aspic cu o lingura de jur-imprejur. Aspicul trebuie sa fie lichid, insa rece. Se umple forma bine, astfel ca aspicul sa acopere creierul cu un strat gros cam de 1-2 cm. se pune la gheata si se rastoarna pe o farfurie rotunda, garnisindu-se cu aspic tocat de jur-imprejur, iar pe deasupra se presara bobite mici rotunde de masline, gogosari si albus de ou rascopt, crengute de patrunjel verde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii