Crema de creier este un aperitiv delicios. Pentru un gust placut adaugam zeama de lamaie si masline.
Crema de creier este un aperitiv delicios. Pentru un gust placut adaugam zeama de lamaie si masline. Se lasa creierul in apa rece, dupa care se fierbe in apa calda cu sare un sfert de ora. Se scoate, se curata de pielite, se pune intr-un castron si se zdrobeste cu o furculita. Se freaca cu uleiul adaugat treptat si se acreste cu zeama de la o jumatate de lamaie. Cand este gata, se adauga ceapa tocata marunt, frecata cu sare si spalata in apa rece. Crema obtinuta se asaza pe o farfurie intinsa, se garniseste cu felii de masline si se tine la rece o ora.
Se serveste ca aperitiv.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii