Crema de creier este un aperitiv delicios. Pentru un gust placut adaugam zeama de lamaie si masline.
Crema de creier este un aperitiv delicios. Pentru un gust placut adaugam zeama de lamaie si masline. Se lasa creierul in apa rece, dupa care se fierbe in apa calda cu sare un sfert de ora. Se scoate, se curata de pielite, se pune intr-un castron si se zdrobeste cu o furculita. Se freaca cu uleiul adaugat treptat si se acreste cu zeama de la o jumatate de lamaie. Cand este gata, se adauga ceapa tocata marunt, frecata cu sare si spalata in apa rece. Crema obtinuta se asaza pe o farfurie intinsa, se garniseste cu felii de masline si se tine la rece o ora.
Se serveste ca aperitiv.
Gogosi pufoase, facute cu paharul sau impletite. Iti trebuie un castron, o oala mica, un facalet si o tigaie adanca, in...
GogosiE o mâncărică foarte simplă şi rapidă în care am încercat să îmbin nişte legume pe care nu le mâncăm foarte des,...
Mancarica de legume gratinataUn deliciu ,plin de culoare! Pentru concurs ,,toamna se numara borcanele"
Dulceata de afinePrajitura cu foi si crema caramel este o prajitura de casa delicioasa, ce poate fi pregatita de sarbatori sau de Craciun....
Prajitura cu foi si crema caramelSe spala si se curata foarte bine legumele, apoi se dau pe o razatoare mica. La fel se procedeaza cu merele. Se combina cu...
Salata de iarnaO reteta pe care o pregatesc an de an, este foarte gustoasa si tine foarte bine peste iarna...asta daca mai apuca si nu se...
Gogosari in sosAcestia sunt preferatii mei! Aleg mereu ardei rosii, carnosi si foarte iuti!
Ardei iuti la otet
Comentarii