Cel mai dorit aperitiv de sarbatori sau zile onomastice
Se face maioneza dint galbenusul de ou la care se adauga un varf de boia pentru culoare. Cremvustii se fierb. Intre timp se feliaza gogosarii, se taie ceapa solzisori sau se rade. Dupa ce au fiert crenvustii se taie rondele si se pun peste ceapa si gogosari. Maioneza se subtiaza cu putina smantana si se pune peste crenvustii reci.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii