Crenvusti cu maioneza

Cel mai dorit aperitiv de sarbatori sau zile onomastice

Portii
8
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa
Crenvusti cu maioneza

Ingrediente

  • 10 cremvusti de porc
  • 3 gogosari murati
  • 1 ceapa
  • 1 galbenus de ou
  • putina boia de ardei dulce
  • 50 ml de ulei
  • smantana
  • sare

Mod de preparare

Se face maioneza dint galbenusul de ou la care se adauga un varf de boia pentru culoare. Cremvustii se fierb. Intre timp se feliaza gogosarii, se taie ceapa solzisori sau se rade. Dupa ce au fiert crenvustii se taie rondele si se pun peste ceapa si gogosari. Maioneza se subtiaza cu putina smantana si se pune peste crenvustii reci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori